Aanstaande Evenementen

Global Careers Month

De Inter-Agency Career Guidance Working Group organiseert de eerste Global Careers Month, tussen 8 november en 13 december. Tijdens deze periode zullen de internationale agentschappen een reeks mondiale en regionale evenementen promoten, in samenwerking met nationale en regionale en mondiale verenigingen die actief zijn rond loopbaanontwikkeling voor zowel jongeren als volwassenen.

IAEVG-conferentie 2022

De internationale IAEVG-conferentie van 2022 is een hybride evenement dat wordt gehouden in het Sejong University Convention Centre in Seoul, Korea. Het thema van de conferentie is “COVID-19 en digitale transformatie: Vocational Choice, Educational Prospects, and Employment Challenges,”

IAEVG-conferentie 2023

Volgend jaar juni vindt er weer een conferentie voor loopbaanprofessionals uit de hele wereld plaats. Nederland is dit jaar gastland. De conferentie vindt plaats in Den Haag en Euroguidance ondersteunt NOLOC bij de organisatie. IAEVG staat voor International Association of Educational and Vocational Guidance.

Deze website is gefinancierd met subsidie van de Europese Commissie.

De Commissie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.