Aanstaande Evenementen

E-module | Begeleiding van mbo-studenten bij internationale ervaringen

Online

Zoek je praktische tools en inzichten om mbo-studenten te ondersteunen tijdens hun studie, stage of reis naar het buitenland? Ontdek hoe je internationalisering inclusief kunt maken voor alle studenten en verken diverse financieringsvormen. De e-module is ideaal voor zowel nieuwe als ervaren begeleiders binnen het mbo. De module duurt 2-4 uur en is kosteloos. Volg de e-module om mbo-studenten effectief te begeleiden bij internationale ervaringen!

IAEVG-conferentie 2024

Jyväskylä, Finland

De IAEVG International Conference 2024 zal worden gehouden op 12-14 november 2024 in Jyväskylä, Finland! Deze conferentie brengt onderzoekers, beleidsmakers en praktijkmensen samen om een zinvolle dialoog aan te gaan. IAEVG staat voor International Association of Educational and Vocational Guidance.

Gefinancierd door de Europese Unie.

De hier geuite ideeën en meningen komen echter uitsluitend voor rekening van de auteur(s) en geven niet noodzakelijkerwijs die van de Europese Unie of het Europese Uitvoerende Agentschap onderwijs en cultuur (EACEA) weer. Noch de Europese Unie, noch het EACEA kan ervoor aansprakelijk worden gesteld.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.