E-module | Begeleiding van mbo-studenten bij internationale ervaringen

1 juli 2024 @ 00:00 - 1 juli 2025 @ 00:00
Laden Evenementen

e-module: Begeleiding van mbo-studenten bij internationale ervaringen

Ben jij op zoek naar praktische tools en inzichten om mbo-studenten nog beter te kunnen ondersteunen bij hun studie, stage of reis naar het buitenland? Loop jij tegen drempels aan om internationalisering op een inclusieve manier mogelijk te maken voor alle studenten? Wil jij graag beter zicht op de verschillende vormen van financiering of tools die jij kan gebruiken in jouw rol? Volg dan de e-module Begeleiden van mbo-studenten bij buitenlandervaringen!

Deze e-module is ontwikkeld om begeleiders te voorzien van waardevolle kennis en hulpmiddelen om mbo-studenten te begeleiden tijdens hun internationale reis, of het nu gaat om stages, uitwisselingsprogramma’s of andere internationale projecten.

De geboden informatie is interessant voor internationaliseringscoördinatoren, stagebegeleiders en alle anderen die studenten begeleiden bij internationale ervaringen! Het is met name bedoeld voor startende begeleiders in het veld van internationalisering binnen het mbo. Echter, kunnen ook ervaren begeleiders nieuwe inzichten opdoen tijdens het volgen van deze e-module.

De e-module is kosteloos te volgen en duurt circa 2-4 uur om af te ronden.

Interesse?

Meld je aan voor de e-module door een e-mail te sturen naar euroguidance@cinop.nl, wij maken dan inloggegevens voor je aan.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gegevens

Begin:
1 juli @ 00:00
Einde:
1 juli 2025 @ 00:00

Locatie

Online

Organisator

Euroguidance Nederland
Gefinancierd door de Europese Unie.

De hier geuite ideeën en meningen komen echter uitsluitend voor rekening van de auteur(s) en geven niet noodzakelijkerwijs die van de Europese Unie of het Europese Uitvoerende Agentschap onderwijs en cultuur (EACEA) weer. Noch de Europese Unie, noch het EACEA kan ervoor aansprakelijk worden gesteld.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.