Webinar | e-module: Begeleiding van mbo-studenten bij internationale ervaringen

10 juni @ 14:00 - 15:00
Laden Evenementen
tekst in beeld: webinar e-module: Begeleiding van studenten bij internationale ervaringen

e-module: Begeleiding van mbo-studenten bij internationale ervaringen

Ben jij op zoek naar praktische tools en inzichten om studenten nog beter te kunnen ondersteunen bij hun studie, stage of  reis naar het buitenland? Loop jij tegen drempels aan om internationalisering op een inclusieve manier mogelijk te maken voor alle studenten? Wil jij graag beter zicht op de verschillende vormen van financiering of tools die jij kan gebruiken in jouw rol?

Euroguidance nodigt je graag uit voor een webinar op 10 juni, waar we de gloednieuwe e-module “Begeleiding van Studenten bij Internationale Ervaringen” presenteren. Deze module is ontwikkeld om begeleiders te voorzien van waardevolle kennis en hulpmiddelen om studenten te begeleiden tijdens hun internationale reis, of het nu gaat om stages, uitwisselingsprogramma’s of andere internationale projecten.

Tijdens dit webinar zullen de makers van deze e-module uitleggen hoe je deze gratis beschikbare e-module kunt gebruiken om de begeleiding van studenten te verbeteren. De e-module duurt circa 6-8 uur om af te ronden en is met name bedoeld voor startende begeleiders in het veld van internationalisering binnen het mbo. Echter, kunnen ook ervaren begeleiders nieuwe inzichten opdoen tijdens het volgen van deze e-module. Na afronding van de e-module ontvangt de deelnemer een certificaat met bewijs van deelname.

Het webinar is interessant voor internationaliseringscoördinatoren, stagebegeleiders en alle anderen die studenten begeleiden bij internationale ervaringen. Deelname aan het webinar is kosteloos. Enkele dagen voor het webinar ontvang je alle praktische gegevens per e-mail. 

  Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  tekst in beeld: webinar e-module: Begeleiding van studenten bij internationale ervaringen

  Gegevens

  Datum:
  10 juni
  Tijd:
  14:00 - 15:00

  Locatie

  Online

  Organisator

  Euroguidance Nederland
  Gefinancierd door de Europese Unie.

  De hier geuite ideeën en meningen komen echter uitsluitend voor rekening van de auteur(s) en geven niet noodzakelijkerwijs die van de Europese Unie of het Europese Uitvoerende Agentschap onderwijs en cultuur (EACEA) weer. Noch de Europese Unie, noch het EACEA kan ervoor aansprakelijk worden gesteld.

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.