Tool | Career compass loopbaanmat

Tool | Career compass loopbaanmat

Tool | Career compass loopbaanmat 1900 1267 Euroguidance


Career compass loopbaanmat

Essentiële loopbaanvragen worden hierin herleid naar loopbaancompetenties, een theoretische achtergrond van de ontwikkeling van de vijf loopbaancompetenties en een korte beschrijving van de toepasbaarheid ervan.

Tevens zijn ondermeer een blauwdruk voor een loopbaangesprek, vragen die een loopbaanbegeleider per loopbaancompetentie kan stellen en een vragenlijst die een indicatie geeft over de stand van zaken van loopbaancompetenties van de persoon in kwestie opgenomen. Al met al: een handige toolkit voor managers of loopbaanbegeleiders.

Een mat waar op de verschillende loopbaancompetenties daadwerkelijk stappen gezet kunnen worden. Een handig instrument om uw loopbaanbegeleiding kracht bij te zetten.

I have been using it for three months and I can say it is a powerful tool for me and my company.
I’ve been using it on the employee’s between 20 and 40 years old and it helps them to understand in better way their professional wishes and possibilities.
IVAN, Croatia

Klik hier voor meer informatie.

Aan de slag met de loopbaanmat
Wil je aan zelf aan de slag met de loopbaanmat? Het is mogelijk de mat te bestellen. De mat is in het Nederlands en Engels beschikbaar. Neem contact op met ons en vraag naar de voorwaarden.

CINOP Trainingen
CINOP helpt scholen door onder andere samen met scholen hun visie op loopbaanbegeleiding te bepalen, draagkracht te creëren, het curriculum aan te passen en door aan mentoren en begeleiders de training ‘loopbaangesprekken voeren’ te geven. Een training waar deze loopbaanmat als instrument onderdeel van uitmaakt.
Klik hier voor meer informatie over de trainingen.

Word loopbaancompetent met het loopbaankompas!
De vijf loopbaancompetenties helpen daarbij. Euroguidance Nederland stelt een gratis poster, compententiekaarten met reflectievragen en een handleiding voor de begeleider, voor het voeren van loopbaanoriëntatiegesprekken, beschikbaar. Lees hier meer over de loopbaancompetenties.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerd

  • Alles
  • Europese ontwikkelingen
  • Instrumenten en tools
  • Kennisbank
  • Publicaties en onderzoek
  • Websites

Deze website is gefinancierd met subsidie van de Europese Commissie.

De Commissie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.