Minne Bakker

Minne Bakker
Minne Bakker
Minne Bakker
Projectleider a.i.
+31 (0) 6-21374678

Minne Bakker heeft ruim twaalf jaar ervaring met kwalitatieve onderzoeksmethoden. Haar promotieonderzoek (2016) was een kwalitatieve studie naar ervaringen met verschillende interventies binnen een grote RCT studie. Binnen het kwalitatieve onderzoek heeft zij een brede expertise met onderzoekdesigns en methoden. Deze lopen uiteen van evaluatiestudies tot actie- en ontwerponderzoeken. Inhoudelijk is Minne gespecialiseerd in thema’s rondom gelijke (onderwijs)kansen en inclusief onderwijs.

Momenteel leidt ze binnen dit domein een NRO project dat inzet op de preventie van jeugdwerkloosheid. Ook voert ze een landelijke verkenning uit op het gebied van gendergelijkheid in LOB. Daarnaast is ze projectleider van een evaluatieproject bij Het Noordbrabants Museum, waar middels ontwerponderzoek interventies worden ontworpen en doorontwikkeld om het museum nog leuker te maken voor scholieren.

Deze website is gefinancierd met subsidie van de Europese Commissie.

De Commissie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.