Eva-Maria Ternité

Eva-Maria
Eva-Maria Ternité
Projectmedewerker
+31 (0)6-12360498

Haar drijfveer is de kwaliteit van het onderwijs in onze snel veranderende tijd. Hoe kunnen we de rijkdom, die er al is, invlechten in nieuwe processen? Als ervaren trainer, coach en procesbegeleider begeleidt zij trajecten op het gebied van examinering, LOB, kwaliteitszorg en teamontwikkeling. Met haar aandacht voor mens en organisatie maakt zij zichtbaar waar de kwaliteit bij de docent, in het team en de organisatie ligt en laat zij zien waar en hoe die ontwikkeld dient te worden, wil men aan gestelde eisen en eigen ambities voldoen. We kunnen immers nog zo mooie instrumenten ontwikkelen, er wordt pas mee gewerkt als de onderstroom gezond is en daar zet Eva-Maria zich met plezier voor in.

Gefinancierd door de Europese Unie.

De hier geuite ideeën en meningen komen echter uitsluitend voor rekening van de auteur(s) en geven niet noodzakelijkerwijs die van de Europese Unie of het Europese Uitvoerende Agentschap onderwijs en cultuur (EACEA) weer. Noch de Europese Unie, noch het EACEA kan ervoor aansprakelijk worden gesteld.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.