Webinar: de betekenis van NLQF voor loopbaanbegeleiding

18 januari @ 16:00 - 17:00Gratis
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Houten tandwielen op een tafel met mensen er om heen.

Webinar voor loopbaanprofessionals: de betekenis van NLQF voor loopbaanbegeleiding

18 januari 2024 van 16:00-17:00 uur

Jij bent vast al bekend met niveaus vanuit het mbo, hbo en universiteit. Denk aan mbo 1 tot en met 4, bachelor of master. Maar wat als je iemand tegenover je hebt zitten die een opleiding heeft gevolgd bij een private opleider? Hoe zeker ben je dan over wat iemand kan, kent en wat logische ontwikkelstappen zijn?
En hoe kun je als HR-professional of loopbaancoach het beste begeleiden bij het maken van keuzes in een complexe studie- arbeidsomgeving?

In een webinar op 18 januari (16.00 – 17.00 uur) kom je achter deze antwoorden: NLQF kan hier namelijk een belangrijke rol spelen! NLQF staat voor houvast, duidelijkheid en kwaliteit van het niveau van diploma’s. NLQF wordt steeds meer als niveau aanduiding gebruikt op diploma’s, zowel formeel als non-formeel. Maar zeker ook in vacatureteksten, op CV’s en LinkedIn bij het werven en selecteren van mensen.

Doelgroep

Het NCP NLQF organiseert het webinar speciaal voor HR-professionals en loopbaancoaches, ter introductie van NLQF als loopbaaninstrument ten behoeve van leven lang ontwikkelen.

NLQF voor leven lang ontwikkelen

Het Nederlands Kwalificatieraamwerk NLQF geeft duidelijkheid en zekerheid over het niveau van kwalificaties. Opleiders kunnen het niveau van hun kwalificaties dus vastleggen. Werkgevers kunnen zo de juiste mensen aannemen en de juiste scholing aanbieden aan werknemers. Werknemers kunnen aantonen wat zij waard zijn. Op deze manier levert het NLQF een bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en een leven lang ontwikkelen.

Zien we je online? Aanmelden kan via deze link.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gegevens

Datum:
18 januari
Tijd:
16:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.nlqf.nl/nieuws

Locatie

Online

Organisator

NLQF
Telefoon
+31(0)73-6800784
E-mail
info@ncpnlqf.nl
Bekijk de site van Organisator
Gefinancierd door de Europese Unie.

De hier geuite ideeën en meningen komen echter uitsluitend voor rekening van de auteur(s) en geven niet noodzakelijkerwijs die van de Europese Unie of het Europese Uitvoerende Agentschap onderwijs en cultuur (EACEA) weer. Noch de Europese Unie, noch het EACEA kan ervoor aansprakelijk worden gesteld.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.