Save the date: Congres De Professional Centraal op 17 maart 2022

17 maart
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
header-eg-01

De professional Centraal is het jaarlijkse congres van het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid waar de professional centraal staat. In 2022 vindt het congres plaats op donderdag 17 maart in Antropia te Driebergen. Het thema is een leven lang ontwikkelen. Hoe kunnen medewerkers hun vaardigheden en talenten blijven ontwikkelen? En hoe zorg je er als professional voor dat medewerkers plezier houden in het werk en goed inzetbaar blijven? Noteer 17 maart alvast in je agenda!

Deelname aan het congres is geheel gratis. Alle professionals die werkzaam zijn in de sociale en inclusieve werkgelegenheid kunnen deelnemen aan het congres. Jobcoaches, jobcreators, werkcoaches, klantmanagers, detacheerders, hr-managers en medewerkers, maar ook mensen met een andere functie binnen de sociale werkgelegenheid zijn van harte welkom!

Save the date!

Noteer 17 maart alvast in je agenda en houd de website van het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheidn de gaten voor meer informatie over het congres en het programma. Op dit moment gaan we ervan uit dat De Professional Centraal een live congres wordt.

Organisator

Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid
Deze website is gefinancierd met subsidie van de Europese Commissie.

De Commissie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.