Landelijke bijeenkomst Van de Sprong een Brug maken

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De arbeidsparticipatie van studenten met ondersteuningsvraag of functiebeperking is in Nederland erg laag. Opvallend veel lager dan in andere Europese landen. Hoe komt dat? Maar vooral: hoe kunnen we dit samen verbeteren?

Tijdens deze landelijke netwerkbijeenkomst werken we met bruggenbouwers (onderwijs en werkgever) aan het realiseren van een inclusieve arbeidsmarkt. Centraal staat het delen van ervaringen rondom het voorbereiden, borgen en begeleiden van hoger opgeleide studenten met een ondersteuningsvraag op stage en werk. Verschillende gastsprekers worden uitgenodigd om je te informeren en te inspireren. Daarnaast maken we ruimte voor het uitwisselen van kennis tussen HR/P&O medewerkers binnen het hoger onderwijs over de mogelijkheden van inclusief werkgeverschap. Waar gewenst en mogelijk helpen we u graag met het opzetten van een eigen regionaal initiatief.

Sluit ook aan bij de landelijke bijeenkomsten ‘Van de Sprong een brug maken’

De bijeenkomst is voor vertegenwoordigers van hoger onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven. Vertegenwoordigers die betrokken zijn bij stage en of werk voor studenten met een ondersteuningsvraag of als HR/P&O betrokken bij inclusief werkgeverschap en de participatiewet.

Planning bijeenkomsten ‘Van de Sprong een brug maken’ 2022

Het netwerk komt jaarlijks driemaal bijeen. De data voor 2023 zijn:

  • 31 januari 2023
  • 25 mei 2023
  • 21 november 2023

Gegevens

Datum:
31 januari
Tijd:
15:30 - 17:00
Site:
https://ecio.nl/agenda/bijeenkomst-1-netwerk-van-de-sprong-een-brug-maken/

Organisator

Expertisecentrum Inclusief Onderwijs (ECIO)
Bekijk de site van Organisator
Deze website is gefinancierd met subsidie van de Europese Commissie.

De Commissie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.