IAEVG-conferentie 2023

28 juni - 30 juni
Laden Evenementen

Lifelong development as a standard

Dit jaar organiseren Noloc, Euroguidance en de Open Universiteit voor ons bruisende vakgebied een internationale IAEVG-conferentie én Noloc Loopbaancongres in één! Het thema is ‘Lifelong development as a standard’. Van 28 t/m 30 juni is World Forum in Den Haag ‘the place to be’ voor iedereen die wereldwijd werkzaam is in ons vakgebied: van wetenschappers, loopbaanadviseurs, jobcoaches, beleidsmakers, HR(M)-professionals tot decanen en docenten. Profiteer tot 1 maart van een flinke vroegboekkorting!

Naast fantastische keynote sprekers zijn er allerlei extra activiteiten. Zo zijn er workshops, presentaties, symposia en een informatiemarkt om mee te pikken. Op donderdag 29 juni wordt de conferentie gecombineerd met een Noloc Loopbaancongres. Deze dag zijn er ook Nederlandstalige workshops en het platform Noloc Kennisprofessionals organiseert een speciale sessie over zelfregie in loopbanen.

Je kunt je voor de gehele conferentie inschrijven of voor één conferentiedag naar keuze. Ook is er een mogelijkheid om de belangrijkste sprekers online te volgen.

Waarom jij deze topconferentie niet wilt missen:

 • Heldere lezingen, verdiepende sessies en interactieve workshops
 • Interessante beursvloer met stands en posters over methoden, instrumenten en boeken
 • Inspiratie en inzichten voor je eigen organisatie door actuele praktijkgerichte kennis over een leven lang ontwikkelen
 • Kennisdeling en verbinding met vakcollega’s uit de hele wereld!

Een leven lang ontwikkelen geldt voor iedereen. Ook voor jou en mij. Deze conferentie is dé gelegenheid om daarvan te genieten. Het is een hotspot voor nieuwe praktijkrelevante kennis en verbindt voor dat doel ook rechtstreeks kennis met praktijk en beleid. Het is de plek waar je iedereen tegenkomt om te netwerken, zowel nationaal als internationaal. En het is ook nog eens gezellig en vol verrassingen! – Judith Semeijn, Professor Sustainable HRM Open Universiteit

Programma

Het programma bevat prominente en inspirerende sprekers met een variëteit aan onderwerpen.

Woensdag 28 juni:

Donderdag 29 juni, tevens Noloc Loopbaancongres:

In de middag is er een Nederlandstalig programma. We maken de sprekers en workshopleiders van het middagprogramma binnenkort bekend!

Vrijdag 30 juni:

Lees meer over de sprekers en de inhoud van hun presentatie. Of bekijk het volledige programma.

Dagvoorzitter

Tijdens de gehele conferentie is Jason Gawke, PhD in organisatiepsychologie, onze dagvoorzitter. Hij is expert in proactief gedrag van teams en individuen in de werkomgeving. In zijn rol als voorzitter zet hij zijn passie, wetenschappelijke achtergrond en ervaring in de praktijk in om ervoor te zorgen dat de conferentie onvergetelijk wordt.

Wetenschappelijk comité

Meer dan 25 nationale en internationale wetenschappers hebben zich verbonden aan de IAEVG-conferentie. Dit comité buigt zich over de inhoudelijke bijdragen die zijn ingestuurd. Lees meer over alle wetenschappers die zich aan de conferentie hebben verbonden. Uit Nederland zijn dit bijvoorbeeld: Jouke Post, Jos Sanders, Marian Thunnissen, Jos Akkermans, Aniek Draaisma, Beatrice van der Heijden, Marco Mazereeuw, Tinka van Vuuren, Sjoerd de Vries en Inge van Seggelen – Damen.

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen we je naar de site van de conferentie: www.iaevgconference2023.nl, social media en site van Noloc. Graag vermelden we nog dat we tijdens de conferentie gebruik zullen maken van een handige event app voor op je telefoon met nog veel meer informatie en netwerkmogelijkheden.

Tickets

 • Profiteer tot 25 maart van een flinke vroegboekkorting!
 • Early bird dagticket voor IAEVG/Noloc-leden €195,- Voor overige deelnemers € 295,-.
 • Early bird ticket voor gehele conferentie voor IAEVG/Noloc-leden: € 445,- Voor overige deelnemers: € 595,-.
 • Online passport key-note speakers (live-stream) €195,-
 • Gala diner €85,-
 • Stappenplan ticket kopen
 1. Ga naar de site van de IAEVG-conferentie: iaevgconference2023.nl
 2. Druk op de knop Register now. Een nieuwe site opent.
 3. Klik op ‘registratieformulier’.
 4. Vul je gegevens in.
 5. De mogelijkheden voor de dagen verschijnen. Klik hier de data aan waarop je wilt komen.
 6. Klik op Register and pay en rondt de betaling af.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Eva-Maria Ternité

Projectleider
+31 (0)6-12360498

Gegevens

Begin:
28 juni
Einde:
30 juni
Site:
https://iaevgconference2023.nl/

Organisator

Noloc
Bekijk de site van Organisator

Deze website is gefinancierd met subsidie van de Europese Commissie.

De Commissie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.