Euroguidance Netwerk Conferentie

30 november
Laden Evenementen
Houten tandwielen op een tafel met mensen er om heen.

Meeting the future today: Capacity building for the European guidance community

Het Euroguidance Netwerk organiseert op 30 november 2022 een internationale conferentie voor professionals. Het is een hybride evenement waarbij Europese instrumenten, kaders en praktijken worden gereflecteerd om competenties voor de toekomst op te bouwen.

Het evenement vindt plaats in Praag (CZ) en online.

Loopbaanprofessionals dealen met veel verschillende thema’s zoals de veranderende arbeidsmarkt, de coronapandemie en de overgang naar een meer digitale en groene samenleving. De conferentie brengt belanghebbenden uit internationale organisaties samen om na te denken over hoe de competenties van loopbaanbegeleiders kunnen worden opgebouwd.

Programma

Er zijn diverse workshops waarin het delen van best practices centraal staat. Daarnaast zullen bestaande instrumenten, kaders en benaderingen worden gepresenteerd en besproken. Aan deze workshops kan fysiek of virtueel worden deelgenomen.

Doelgroep

Deze bijeenkomst is bedoeld voor beleidsmakers, onderzoekers, opleiders en anderen die werkzaam zijn op het gebied van loopbaanbegeleiding en levenslange begeleiding, die meer willen weten over het beleid en de praktijken in Europa.

Het wordt georganiseerd in het kader van de Global Careers Month die door Cedefop, the European Commission, ETF, ILO, OECD, UNESCO en de World Bank wordt georganiseerd. Het evenement ondersteunt ook de lopende samenwerking tussen het Euroguidance Network en de International Association for Educational and Vocational guidance (IAEVG).

Meer informatie vind je hier. Deelname aan het evenement is gratis.

Locatie

Praag en online
Tsjechië

Organisator

Euroguidance Network
Deze website is gefinancierd met subsidie van de Europese Commissie.

De Commissie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.