EAIE-conferentie

13 september - 16 september
Laden Evenementen
Vier jongeren geven een high five. Zomers sfeerbeeld.

“The future in full colour”

Het jaarlijkse EAIE-conferentie en -tentoonstelling is een forum voor professionals om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

De internationale gemeenschap voor hoger onderwijs heeft geacteerd op een reeks buitengewone uitdagingen, waarbij de grenzen van creativiteit, innovatie en verandering werden verlegd. Het conferentiethema voor 2022 is “De toekomst in volle kleuren” en omvat het steeds groter wordende spectrum van instrumenten voor internationalisering. Het thema probeert te verkennen hoe wij, als praktijkmensen, kunnen putten uit dit diverse palet om een levendig en inclusief beeld te schetsen van onze gedeelde toekomst. Door de verschillende sessieformats die dit thema verkennen, zal een caleidoscoop van perspectieven op benaderingen van internationalisering onze collectieve inspanning versterken om ons werk vooruit te helpen op een belangrijk moment van herstel en vernieuwing.

Gegevens

Begin:
13 september
Einde:
16 september
Site:
https://www.eaie.org/barcelona/programme.html

Locatie

Barcelona
Spanje
Deze website is gefinancierd met subsidie van de Europese Commissie.

De Commissie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.